OSM tips

Wil jij gratis tips voor OSM? Dan ben jij op de juiste pagina. Wij geven gratis OSM tips zodat jij meer wedstrijden gaat winnen. Er zullen vast tips bij zitten die je al weet, maar hopelijk zit er net die ene tip bij die het verschil gaat maken. Kijk snel en profiteer van de gratis OSM tips!

Wil jij meer tips? Tips die niemand weet, maar wel het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen? Wil jij een tips over hoe je spelers beter kan laten presteren of hoe je gratis Boss Coins kunt verdienen? Dan adviseren wij om toegang te krijgen tot de OSMPROGIDS. Door jarenlange ervaring en heel veel spelen hebben wij deze tips kunnen samenstellen. In de OSMPROGIDS staan tips waarvan je niet wist dat deze bestonden. Geloof je ons niet? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis tip uit de OSMPROGIDS.

Gratis Boss Coins verdienen?
Heb jij een tip die niet op de website of in de OSMPROGIDS staat? Dan maak jij kans op 525 Boss Coins. Elke maand verloten wij 525 Boss Coins (t.w.v. €4,99) onder de mensen die een tip hebben gegeven. Met één tip kun jij dus €4,99 verdienen! Stuur direct je tip via het contactformulier.

OSM TIPS: PRESSIE

Waarom niet altijd pressie zetten?
Pressie kost energie. Spelers worden dus sneller of minder snel moe dan normaal. Hoe meer pressie, hoe sneller de spelers moet worden. Kijk naar de fitheid van de spelers, de tegenstander en de wedstrijden die komen gaan. Het seizoen is lang…

GRATIS TIP!

OSM TIPS: TACKELEN

Kijk voor de wedstrijd naar het type scheidsrechter. Op basis van het type scheidsrechter kun je het tackelen aanpassen. Het tackelen bepaalt hoe fel spelers in de wedstrijd zijn. Hoe feller, hoe beter. Maar let op! Door te fel de wedstrijd in te gaan heb je meer kans op gele en rode kaarten. Bij groen, blauw en geel kun je op roekeloos spelen met een pressie van rond de 20. Heb je een hogere pressie, dan is de kans op een rode kaart te groot! Bij oranje en rood kan je agressief spelen, maar dan moet de pressie niet te hoog staan. Kies je voor normaal of voorzichtig, dan hoef je minder op de pressie te letten.

GRATIS TIP!
Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

osm tips
Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

Menu