OSM tactiek doelstelling 10

Wil jij de beste OSM tactiek doelstelling 10? Op deze pagina staat de online soccer manager tactiek om doelstelling 10 te halen. Door deze tactiek te gebruiken kun jij het team genoeg punten halen om doelstelling 10 te halen. Elke dag de tactiek aanpassen aan de tegenstander is normaal gesproken beter. Wil jij echter een tactiek met een goede basis om voldoende wedstrijden te winnen? Dan is deze tactiek een zeer goede keuze. Wil jij de tactiek om doelstelling 7 te halen? Kijk dan op deze pagina.

Wij hebben gekozen voor de formatie 451 met de speelstijl schiet van afstand. De aanvallers ondersteunen het middenveld, de middenvelders blijven in positie en de verdedigers blijven achterin. De dekking is zonedekking en geen buitenspelval. Pressie 35, stijl 30 en tempo op 39.

Formatie: 451
Speelstijl: van afstand schieten
Tactiek per linie:

  • Aanvallers:  voorin blijven
  • Middenvelders: kort voor de verdediging
  • Verdedigers: achterin blijven

Dekking: zonedekking
Buitenspelval: nee

Pressie19%
19%
Stijl39%
39%
Tempo69%
69%
OSM tactiek doelstelling 10

Deze OSM tactiek doelstelling 10 is geen zekerheid. Wij zorgen dat jij de beste kans krijgt om de wedstrijd te winnen. Of jij de doelstelling gaat halen is afhankelijk van veel factoren, waaronder de selectie van de tegenstander. Kijk dus goed naar de teams in de competitie om te bepalen welke doelstelling realistisch is om te halen. Op de website hebben wij veel tactieken, tips en informatie staan die jou gaan helpen om meer wedstrijden te winnen. Gebruik jij alle informatie die wij jou geven? Dan ga jij zeker de doelstelling halen. Beloon jezelf met veel managerpunten op online soccer manager.

Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

Menu