OSM tactiek doelstelling 1

Wil jij de beste OSM tactiek voor doelstelling 1?  Wij hebben een standaard tactiek ontwikkeld waarmee je doelstelling 1 kunt halen. Wij willen mensen die minder actief zijn op het spel de mogelijkheid geven om goede resultaten te behalen. Wij hebben gekozen voor de OSM tactiek 433A. De speelstijl is over de vleugels. De aanvallers moeten voorin blijven, de middenvelders in positie en de verdedigers achterin blijven. Kies voor zonedekking en speel niet op buitenspel.

Formatie: 433A
Speelstijl: over de vleugels
Tactiek per linie:

  • Aanvallers:  voorin blijven
  • Middenvelders: in positie blijven
  • Verdedigers: achterin blijven

Dekking: zonedekking
Buitenspelval: nee

Pressie70%
70%
Stijl75%
75%
Tempo78%
78%
osm tactiek doelstelling 1

De voorkeur blijft altijd om de tactiek aan te passen aan de tegenstander. Wil je weten welke tactiek? Kijk dan op deze pagina. Dat geldt ook wanneer jij een beter team hebt. Wij snappen dat het niet voor iedereen mogelijk is om elke dag de tactiek aan te passen aan je tegenstander.

Het is natuurlijk geen garantie op succes! OSM is niet voor niets een speel die veel mogelijkheden heeft om dagelijks aanpassingen te doen. Hoe meer je speelt, hoe meer je uit het spel kan halen. Het is natuurlijk belangrijk om zo goed mogelijk team neer te zetten met de juiste tactiek. Dagelijkse aanpassingen zullen door OSM dus ook beloond worden. Als jij niet elke dag kan inloggen, dan zul je daar helaas geen gebruik van kunnen maken.

De tactiek aanpassen op de tegenstander is een van de belangrijkste dingen om meer kans te maken om te winnen. Om de doelstelling te behalen ben je afhankelijk van heel veel factoren. Het is niet zo dat je met deze tactiek automatisch doelstelling 1 haalt zonder iets te doen. Dat zou ook niet leuk zijn voor het spel! Het is wel een tactiek waarmee je over het algemeen veel wedstrijden wint en daardoor de doelstelling kunt halen. Als je een paar dagen niet kunt inloggen op online soccer manager, dan is deze OSM tactiek om doelstelling 1 te halen een goede keuze.

Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

Menu