OSM tactiek doelstelling 4

Wil jij de beste OSM tactiek doelstelling 4? Dan kun je deze online soccer manager tactiek gebruiken. Het is altijd beter om de tactiek elke dag aan te passen aan de tegenstander. Niet iedereen even de tijd om dat elke dag te doen. Om je meer kans te geven om de doelstelling te behalen hebben wij een standaard tactiek bedacht om doelstelling 4 te halen. Bij doelstelling 4 heb je niet het beste team van de competitie. Er zijn een aantal sterkere en gelijkwaardige teams. Gelukkig hoef je niet alles te winnen om de doelstelling te behalen. Door middel van de OSM tactiek die wij ontwikkeld hebben kun je doelstelling 4 halen. Wij hebben gekozen voor de formatie 433B met als speelstijl over de vleugels. De aanvallers moeten het middenvelder ondersteunen, de middenvelders blijven kort voor de verdediging en de verdedigers blijven achterin. Gebruik zonedekking en kies niet voor buitenspelval. Met deze tactiek heb je de meeste kans om de doelstelling 4 te halen.

Formatie: 433B
Speelstijl: over de vleugels
Tactiek per linie:

  • Aanvallers:  middenveld ondersteunen
  • Middenvelders: kort voor de verdediging
  • Verdedigers: achterin blijven

Dekking: zonedekking
Buitenspelval: nee

Pressie75%
75%
Stijl75%
75%
Tempo79%
79%
osm tactiek doelstelling 4

Wij kunnen niet garanderen dat jij met deze tactiek automatisch doelstelling 4 haalt. Dat zou ook niet leuk zijn. Het is afhankelijk van veel factoren, waaronder de activiteit van je tegenstanders. Als iedereen in de competitie zijn best doet, dan zal het lastig worden om de doelstelling te halen. Door deze tactiek te gebruiken zul je wel de meeste kans hebben om de meeste wedstrijden te winnen. Het voordeel aan doelstelling 4 is dat je niet van iedereen hoeft te winnen. Je mag gerust een aantal wedstrijden verliezen, als je maar voldoende wedstrijden weet te winnen om de doelstelling te behalen.

De tactiek is uitstekend geschikt voor het geval je een paar dagen weg bent. Wil je wel telkens de tactiek aanpassen? Kijk dan op deze pagina welke tactiek je moet gebruiken. Je kunt de tactiek instellen en nog steeds de meeste kans maken om wedstrijden te winnen. De tactiek is gebalanceerd waardoor het tegen veel tactieken goed presteert. Dus ook zonder aanpassingen van de tactiek aan je tegenstander heb je de meeste kans om de winnen.

Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

Menu