OSM geld verdienen

Wil jij OSM geld verdienen?. Zoals in het echte voetbal is geld erg belangrijk in online soccer manager. Door voldoende geld te hebben kun je de spelers kopen die je wilt hebben, spelers scouten die je nodig hebt, spelers trainen, het stadion uitbreiden, het personeel gebruiken en nog veel meer.  Voor elke club en voor elke doelstelling is het niet alleen van belang om zoveel mogelijk geld te hebben, maar ook om daar slim mee om te gaan. Op OSMPRO krijg jij de belangrijkste tips voor alles wat met geld te maken heeft in OSM. Wij hebben een overzicht gemaakt hoe je op OSM snel geld kunt verdienen.

 • Geld verdienen met de selectie

  Het begint met de keuze voor de selectie. Elke speler heeft een bepaalde waarde. De waarde bepaalt onder meer voor welk bedrag je de speler op de transferlijst kunt zetten. Kies je voor een selectie met veel spelers, dan kun je dus veel spelers verkopen. Kies je voor een selectie met spelers met een hoge waarde, dan kun je meer verdienen met een speler. Uiteraard is afhankelijk van het team wat de mogelijkheden zijn. Bedenk dus eerst goed welke selectie je kiest voordat je aan de slag gaat met een competitie.

  Meer weten over welke selecties je het beste kunt kiezen? Kijk dan in de OSMPROGIDS.

 • Geld verdienen met de transferlijst

  In de voorbereiding kun je direct beginnen met overbodige spelers op de transferlijst te zetten. Het is verstandig om de spelers voor een niet al te lage prijs op de transferlijst te zetten. Het is namelijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen op je spelers. Door spelers voor een hoge prijs te verkopen heb je geen last van concurrenten die je spelers voor een goede prijs kunnen kopen.  verkoopprijs van de speler kun je zelf bepalen.

  Meer weten over voor welke prijs je het beste spelers kunt verkopen? Kijk dan in de OSMPROGIDS.

 • Geld verdienen met de bank

  De makkelijkste manier om geld te verdienen met OSM is door het geld op de bank te zetten. Voor elke wedstrijd kun je het geld op de bank zetten waardoor je rente krijgt. Hoe meer geld je op de bank hebt, hoe meer rente je krijgt. Zorg dat je de spelers voor de wedstrijd hebt verkocht zodat je het verdiende geld op de bank kan zetten. Na de wedstrijd kun je het geld weer gebruiken om spelers te gaan kopen en verkopen.

  Meer weten over hoe je slim kunt omgaan met geld op de bank? Kijk dan in de OSMPROGIDS.

 • Geld verdienen met sponsors

  Elk team heeft een stadion waar 4 sponsors kunnen adverteren. Om reclame te maken in het stadion betaalt de sponsor je een bepaald bedrag per thuiswedstrijd. Bij elke thuiswedstrijd krijg jij dus inkomsten uit de sponsorcontracten. Je kunt zelf kiezen met wie je een sponsorcontract wilt afsluiten. De sponsorcontracten kunnen van 1 tot 8 thuiswedstrijden worden afgesloten. Kijk goed voor hoeveel thuiswedstrijden je een contract afsluit. Als jij gaat stijgen in de ranglijst zul je meer krijgen per thuiswedstrijd. Het zou zonde zijn als je dan aan een lang sponsorcontract zit.

  Meer weten over wanneer je welke sponsor moet kiezen? Kijk dan in de OSMPROGIDS.

 • Heb ik Boss Coins nodig om geld te verdienen?

  Nee! Het is absoluut niet nodig om Boss Coins te hebben om geld te kunnen verdienen. De tips op de website kun je ook gebruiken als je geen Boss Coins (meer) hebt. Het is misschien een leukere uitdaging om juist zonder Boss Coins het spel te gaan spelen. In de OSMPROGIDS hebben wij tips hoe je geld kunt verdienen zonder Boss Coins.

  Is het handig om Boss Coins te hebben? Ja, het is natuurlijk wel handig. Door Boss Coins heb je meer mogelijkheden om snel aan geld te komen. Het is belangrijk om de Boss Coins goed te gebruiken. In de OSMPROGIDS geven wij tips over hoe je meer kunt halen uit je Boss Coins.

GRATIS PRO TIP!

Ga slim om met je geld. Door slim om te gaan met de transferlijst kun je snel geld verdienen. Probeer zoveel mogelijk geld op de bank te hebben staan voor een wedstrijd. Na de wedstrijd krijg je rente over je bedrag op de bank. Na de wedstrijd kun je het geld direct weer gebruiken voor het handelen op de transferlijst. Geld maakt geld!

GRATIS TIP!
Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

OSM geld verdienen
Menu