OSM tactiek tegen counter

Wil jij de beste OSM tactiek tegen counter? Op online soccer manager spelen veel mensen met op de counter. Sommige teams, meestal teams die een lage doelstelling hebben, spelen met een tactiek op de counter. In de meeste gevallen heb jij dan het betere team. Het is dan verleiding om te kiezen voor een (zeer) aanvallende tactiek. Niet doen! Dat is precies wat de tegenstander wilt. De tegenstander wilt dat jij gaat aanvallen zodat hij mogelijkheden krijgt om te counteren. Dat is nou precies wat je wilt voorkomen. Als je team beter is, dan moet je er op kunnen vertrouwen dat je met dezelfde tactiek gaat winnen.

Formatie: 451
Speelstijl: van afstand schieten
Tactiek per linie:

  • Aanvallers:  voorin blijven
  • Middenvelders: kort voor de verdediging
  • Verdedigers: achterin blijven

Dekking: zonedekking
Buitenspelval: nee

Pressie40%
40%
Stijl45%
45%
Tempo70%
70%
osm-tactiek-tegen-counter-tactiek

GRATIS PRO TIP!

Trap niet in de meest gemaakte valkuil. De meeste mensen denken dat ze vol op de aanval kunnen spelen tegen mindere teams. Soms pakt dat goed uit, maar meestal niet. De tegenstander wilt juist dat jij een aanvallende opstelling kiest. Geef de tegenstander geen kans om te counteren en kies voor de juiste tactiek.

GRATIS TIP!

Zoals eerder aangegeven zijn er heel veel mensen die spelen met een counter tactiek. Op deze pagina vind jij de OSM tactiek tegen een counter die je kunt gebruiken tegen deze tegenstanders. Gebruik de data-analist om achter de formatie van je tegenstander te komen. Het kan namelijk interessant zijn om een andere tactiek te gebruiken die beter geschikt is voor de tegenstander. Wil je weten welke? Kijk dan op deze pagina. Het heeft onder meer te maken met de selectie van de tegenstander en van je eigen team. Op basis van de selectie en opstelling zul jij moeten bepalen welke tactiek je moet kiezen. Natuurlijk hebben wij dat voor jou uitgezocht waardoor je alleen maar de tactiek over hoeft te nemen. Op online soccer manager is de tactiek erg belangrijk. Wij zorgen dat jij de juiste informatie hebt om de beste OSM tactiek te kiezen.

Gratis OSM tips ontvangen?

Wil jij winnen in OSM?

Wil jij tips die niemand weet?
Wil jij meer wedstrijden winnen?
Wil jij de beste tactieken?
Wil jij de meest complete scoutlijst?
Wil jij alles weten over OSM?

In de OSMPROGIDS staat alles over OSM wat jij moet weten!

Menu